VAROVANJE PODATKOV

Zbiranje osebnih podatkov

Spletno mesto Gweb.si lahko obiščeš brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Na nekaterih spletnih straneh pa moraš vnesti svoje osebne podatke, na primer e-poštni naslov, zato da lahko izvedemo tvojo zahtevo. Takšne vrste osebnih podatkov nam moraš posredovati v primeru uporabe foruma. Pri posredovanju osebnih podatkov za namene uporabe foruma, se podatki ne posredujejo naprej.

Uporaba osebnih podatkov

Sletno mesto Gweb.si uporablja tvoje osebne podatke za izvedbo tvoje zahteve: da se lahko prijaviš/registriraš na forumu in sodeluješ v razpravah.

Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu s tvojim dovoljenjem. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere si jih posredoval/a, te bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

Skrb za varnost osebnih podatkov

Gweb.si smo zavezani k varovanju podatkov, ki nam jih posreduješ. Nepooblaščen dostop do njih, njihovo uporabo in razkritje preprečujemo z različnimi varnostnimi tehnologijami in postopki. Podatke hranimo v stalno kontroliranih računalniških sistemih z omejenim dostopom na nadzorovanih mestih.

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

Upravljalci spletnega mesta Gweb.si osebnih podatkov svojih uporabnikov brez njihovega soglasja ne bodo posredovali nobeni drugi fizični ali pravni osebi. Pridržujemo si pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnimo in zagotovimo skladnost z zakonom, izpolnimo zakonske zahteve, uporabimo podatke v pravnih postopkih ali zaščitimo pravice in lastnino upravljalcev spletnega mesta Gweb.si ali naših uporabnikov.

Uporaba piškotkov in sledilne tehnologije

Spletno mesto Gweb.si uporablja t. i. piškotke, ki uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naših spletnih strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku tvojega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani tvoje nastavitve in druge podatke, tako da ti jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ni potrebno več vnašati.

S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek nam ne omogoča nikakršnega dostopa do tvojega sistema ali osebnih podatkov

Uporaba piškotov je ustaljen postopek na večini spletnih mest. Standardne nastavitve brskalnika omogočajo uporabo piškotov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjaš, spremeni nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost tvoje komunikacije s spletnim mestom Gweb.si. Tudi če piškotke sprejmeš, jih lahko pozneje še vedno izbrišeš z orodji tvojega brskalnika. Piškote uporabljamo izključno z namenom, da bi svojo spletno stran optimizirali tvojim željam.

Gweb.si zbira tudi podatke o tvoji uporabi našega spletnega mesta in spletnih storitev. Z našim orodjem za analizo spletnega mesta lahko na primer iz tvojega brskalnika pridobimo informacije o tem, s katerega spletnega mesta si prišel/a, s katerim iskalnikom in ključnimi besedami si nas poiskal/a, katere strani si si ogledal/a na našem spletnem mestu ter katere dodatke, kakšno širino in višino uporablja tvoj brskalnik. Z različnimi sledilnimi tehnologijami lahko zberemo informacije o tem, katere spletne strani si ogledaš in katere povezave klikneš, ter o ostalih dejanjih, ki jih izvedeš na naših spletnih straneh. Poleg tega zbiramo običajne informacije, ki jih brskalnik pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, na primer naslov IP, vrsto in jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih mest. Vsi ti podatki se zbirajo izključno za potrebe vodenja statistike obiskanosti spletnega mesta Gweb.si in so anonimizirani.

© 2017 GobicaNet | Design by W3layouts